Weekbrief 35: Schooljaar 2020 – 2021

Laatste loodjes

Nog vier schoolweken en dan begint voor de leerlingen de zomervakantie. De komende weken staan er nog tal van activiteiten op het programma zoals vermeld in de agenda. Denkt u eraan dat de leerlingen aanstaande dinsdag 22 juni vrij zijn i.v.m. een studiedag van het team.

Verkeersexamen

Vandaag hebben de leerlingen van groep 8 meegedaan aan het praktisch verkeersexamen en….ze zijn allemaal geslaagd.

ALV

Hierbij nodigt het bestuur van de ESV u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 23 juni 2021 om 20.00 uur bij de ESV. In verband met de geldende coronamaatregelen willen wij graag vooraf weten hoeveel leden bij de ALV aanwezig zullen zijn. Hebt u belangstelling om de ALV bij te wonen? Meld u dan aan voor zaterdag 19 juni 2021 via het e-mailadres bestuur@esvede.nl. Alleen wanneer u zich van tevoren hebt aangemeld is het bijwonen van de ALV mogelijk. Wij vragen hiervoor uw begrip. Afhankelijk van de belangstelling kan de wijze waarop de ALV wordt gehouden nog worden gewijzigd.

Woensdag Waterdag
Maandag 31 mei t/m 25 juni Cito E-toetsen groep 3 t/m 7
Dinsdag 22 juni Studiedag team, alle leerlingen zijn vrij
Woensdag 23 juni Algemene Leden Vergadering, 20.00 uur