Weekbrief 38: Schooljaar 2020 – 2021

Even voorstellen

In het nieuwe jaar zal het team worden uitgebreid met onderwijsassistenten en leerkrachten n.a.v. de afgelopen sollicitatieprocedure.
We heten onze nieuw collega’s Willianne, Aniek, Lilian, LIesbeth, Silvia, Inger en Marscha van harte welkom op de ESV.

Vorige week heeft Silvia zich al even voorgesteld. Hieronder stellen de volgende nieuwe collega’s zich even voor…… Onze nieuwe collega’s zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de afrondende Showtime van dit jaar. Misschien ontmoet u ze daar.

Hallo,

Mijn naam is Lilian Aspers en in het nieuwe schooljaar zal ik als onderwijsassistent op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagochtend juf Carla en meester Jaël in groep 4 ondersteunen en op de vrijdagmiddag meester Sander in groep 7. Ik volg de deeltijd Pabo en wanneer corona niet te veel roet in het eten gooit, zal ik in 2022/2023  afstuderen. Ik woon samen met Gert in Veenendaal. Samen hebben wij een dochter Roos van 11. Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, lessen ontwerpen, lezen, musea bezoeken, wandelen in de bergen en wielrennen. Daarnaast dragen wij als gezin de Alpe d’Huzes een warm hart toe en hopen volgend jaar (2022) weer mee te kunnen doen.

Alvast een fijne vakantie en tot na de zomervakantie!

Hallo,
Ik ben Liesbeth Zwarteveen, getrouwd en moeder van Luke (7) en Rosa (5). Eind vorig jaar zijn wij verhuisd van Veenendaal naar Ede. Na jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging als onderwijsassistent. Het lijkt mij erg leuk om aan de slag te gaan bij de ESV en een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.
Met ingang van het nieuwe schooljaar hoop ik te starten en jullie te ontmoeten.

Groeten,

Hallo

Even voorstellen! Mijn naam is Willianne, 29 jaar en woon met mijn man in Veenendaal. Na mijn spw opleiding ben ik 10 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang, nu is het tijd voor een nieuwe stap. In het nieuwe schooljaar mag ik als onderwijsassistent aan de slag in de kleuterklassen en kijk hier al erg naar uit.
Ik hoop jullie gauw te kunnen ontmoeten.

Groetjes Willianne

Hallo,

Het komende schooljaar kom ik op het ESV werken, graag stel ik mij voor. Mijn naam is Aniek en ik kom uit Apeldoorn, ik ben bijna klaar met mijn opleiding onderwijsassistent op het Deltion College te Zwolle. In mijn vrije tijd train ik graag met mijn dansteam. Ik vind het ontzettend leuk dat ik het team mag komen versterken op de ESV.

Met vriendelijke groeten Aniek

Hallo,

Mijn naam is Inger Pietersma, ik ben woon achtend in Zetten. Vanaf 25 augustus 2021 ben ik werkzaam als onderwijsassistent in groep 8 bij jullie op de ESV. In het verleden heb ik gewerkt als docent D&P (dienstverlening en producten) bij OBC Huissen en daarna ben ik werkzaam geweest als onderwijsassistent bij het Maaswaalcollege te Wijchen. Ik ben 22 jaar en hou verder ontzettend veel van sporten.Momenteel studeer ik ook nog aan de ALO (docent lichamelijke opvoeding) deeltijd in Arnhem, ik ga na de zomer naar het tweede jaar en ga dan ook mijn stage voor de ALO lopen bij jullie in Ede. Voorgaande zomer heb ik mijn diploma sport- en bewegingscoördinator Niveau 4 mogen halen op het CIOS in Arnhem. Ik heb er heel veel zin in om op de ESV aan de slag te gaan en kijk er dan ook erg naar uit. Hopelijk maak ik snel kennis met iedereen en hebben we een goeie en fijne tijd samen en ik kijk er naar uit om voor een mooie tijd bij jullie aan de slag te gaan. Graag maak ik er met elkaar wat moois van om het iedereen naar de zin te maken. Mijn functie al onderwijsassistent/administratief medewerker vervul ik in eerste instantie voor een jaar, met hopelijk uitzicht op nog veel langer om bij de ESV werkzaam te zijn.

BSO De Thuisclub

In de bijlage vindt u een brief met mededelingen voor de TSO en het zomervakantieprogramma van BSO De Thuisclub.
Informatie van De Thuisclub voor in de weekbrief ESV – zomervakantieprogramma 2021 BSO

Informatie van De Thuisclub juli 2021

Activiteiten CJG juli – december 2021

Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt het hele jaar door diverse cursussen, themabijeenkomsten en voorlichtingen voor kinderen, jongeren en ouders/volwassenen aan. Wij doen dit veelal in samenwerking met andere organisaties. In de bijlage vindt u de activiteiten overzichten van juli tot en met de december 2021 voor de leeftijd 4-12 jaar. Dit betreft activiteiten voor deze leeftijdsgroep maar ook voor hun ouders. Er kunnen meer activiteiten bijkomen! Activiteiten CJG juli-dec. 2021 4 – 12 In januari 2022 starten weer nieuwe activiteiten zowel voor kinderen, jongeren als voor ouders/volwassenen, deze staan al op onze website. Kijk voor het actuele overzicht, meer informatie en aanmelden op https://www.cjgede.nl/is/over-het-cjg-3/activiteiten

Activiteiten Sportservice

In de bijlage vindt u de brief namens Sportservice Ede en Cultura.
Dit is juli editie, tevens de laatste editie voor de zomervakantie.
Nieuwsbrief Olympiade juli

woensdag Waterdag
woensdag 14 juli Afscheidsavond groep 8
donderdag 15 juli Rapporten mee