Weekbrief 39: Schooljaar 2020 – 2021

Laatste schooldag

Afgelopen woensdagavond hebben we onze 8ste groepers uitgezwaaid en werden we getrakteerd op een geweldige afscheidsmusical. Fijn dat we dit bijzondere schooljaar op deze manier hebben kunnen afsluiten met elkaar. Ondanks de situatie in Nederland en omringende landen m.b.t. de overstromingen en coronabesmettingen willen we iedereen een fijne vakantieperiode wensen en hopen we iedereen na de vakantie weer gezond op school te mogen ontvangen. In de vakantie wordt bekend gemaakt door de regering met welke maatregelen we na de vakantie te maken krijgen. Uiteraard houden we jullie van deze maatregelen op de hoogte. Maar nu eerst…..een fijne vakantie.

Even voorstellen

Mijn naam is Mascha Regtien. Vanaf komend schooljaar ben ik als Remedial teacher (RT-er) aan de ESV verbonden. Ik woon in Veenendaal met Joachim en onze twee zoons Jorg (13 jaar) en Lars (11 jaar). Mijn hobby’s zijn gezellige, mooie en bijzondere dingen ondernemen met mijn gezin, familie en/of vrienden.Al 25 jaar werk in het onderwijs en heb allerlei taken/ functies vervuld.
Momenteel werk ik als groepsleerkracht en Intern Begeleider op een basisschool in Veenendaal.Daarnaast ben ik Kernvisie methode coach en help ik kinderen die een sterke visuele leerstijl hebben. Ik vind het ontzettend mooi om vanuit verbondenheid samen te zorgen voor het beste onderwijs voor ieder kind. Mijn werkdagen op de ESV zullen de donderdag en de vrijdag zijn. Dit omdat ik ook nog groepsleerkracht blijf op mijn huidige school. Ik kijk er naar uit het team op de ESV komend schooljaar te mogen versterken.

Juf Cunera met pensioen

Afgelopen woensdag was de laatste werkdag van juf Cunera. Na 45 jaar onderwijs, waarvan 42 jaar verbonden aan de ESV, gaat zij nu genieten van haar welverdiende pensioen. We kijken samen met Cuun terug op een gezellig afscheid en mooie onderwijsjaren. Ook hebben we vrijdag afscheid genomen van meester Robert als teamlid van de ESV. Robert start na de vakantie als meester van groep 6 bij basisschool De Kraats in Bennekom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ouderportaal Parnassys

Vanaf komende week zal het jaaroverzicht van het nieuwe schooljaar terug te vinden zijn in het ouderportaal van Parnassys. Hierin staan alle belangrijke data vermeld van activiteiten, vrije dagen en vakanties.

Krentenbaard
Graag wijs ik u erop dat er in de onderbouw krentenbaard is geconstateerd. Wij hanteren de richtlijnen zoals ze zijn opgesteld door de GGD. 

Agenda

woensdag Waterdag
Vrijdag 16 juli Showtime groep 1 t/m 7 om 11.30 uur
Uitglijden leerlingen groep 2 naar groep 3 om 12.00 uur
Vrijdag 16 juli om 12.00 uur Start zomervakantie
Maandag 30 augustus Eerste schooldag
Vrijdag 03 september Luiscontrole
Dinsdag 14 september Informatieavond alle groepen
Woensdag 22 september Nationale Kraanwaterdag
Donderdag 23 september Schoolsportolympiade groep 6,7 en 8
Vrijdag 24 september Schoolsportolympiade groep 4 en 5
Woensdag 29 september Start kinderpostzegels