Weekbrief 4, schooljaar 2021-2022

Oudergesprekken

In de week van maandag 4 t/m vrijdag 8 oktober is het mogelijk om met de leerkracht(en) van uw kind over zijn/haar welbevinden en de start van het schooljaar te komen praten tijdens de geplande ouder(kind) gesprekken. Gelukkig is het weer mogelijk om iedereen op school uit te nodigen voor de gesprekken. Vanaf vandaag 17.00 uur kunnen de ouders/ verzorgers met meerdere kinderen zich inschrijven en een dag later kan iedereen zich inschrijven. Heeft u specifieke vragen of denkt u meer tijd nodig te hebben voor een gesprek, wilt u dit dan afstemmen met de betreffende groepsleerkracht(en). U krijgt via Parro een uitnodiging voor de gesprekken. Heeft u uw Parro account al geactiveerd?

Week van de opvoeding

Informatie vanuit het CJG: Bijgaand sturen wij u de poster en de flyer voor de ‘Week van de Opvoeding’ van maandag 4 t/m zondag 10 oktober 2021. Het thema is: ‘vertel eens…’
Onder dit motto nodigen we iedereen uit om met elkaar het gesprek aan te gaan. Je staat er als opvoeder namelijk niet alleen voor! Iedereen heeft een verhaal waarmee je anderen kunt inspireren. In deze week (en ook in de week voorafgaand) worden er op verschillende locaties in de Gemeente Ede voor kinderen, ouders en belangstellenden allerlei leuke en leerzame activiteiten georganiseerd rondom dit onderwerp. Meedoen is gratis!

Flyer Opvoedweek 2021

woensdag 22 september nationale kraanwaterdag 
woensdag 29 september kinderpostzegels 
maandag 4 t/m vrijdag 8 oktober oudergesprekken groep 1 t/m 8
maandag 11 oktober schoolfotograaf
donderdag 14 oktober showtime
vrijdag 15 oktober schoolreis groep 1 t/m 8, informatie volgt
maandag 18 t/m vrijdag 22 oktober herfstvakantie, alle leerlingen zijn vrij 
maandag 25 oktober studiedag team, alle leerlingen zijn vrij 
vrijdag 29 oktober luizencontrole