Weekbrief 10, schooljaar 2021-2022

Schoolfotograaf

Maandag 22 november komt de schoolfotograaf bij ons op school, voor het maken van alle schoolfoto’s. De gymles van groep 3 t/m 5 komt deze dag te vervallen. Zorgt u weer voor de mooie kleren en haren van uw kind(eren), dan doet de fotograaf deze dag de rest.

Corona update

Deze week hebben we een groep leerlingen naar huis gestuurd na overleg met de GGD i.v.m. een coronabesmetting. We hopen op deze manier het virus onder controle te krijgen. Mocht u twijfelen of uw kind naar school mag met bepaalde klachten gebruik dan de beslisboom op onze website. Op dit moment wordt er een nieuwe beslisboom gemaakt. Wij houden u op de hoogte en laten ons in alle gevallen ondersteunen door de GGD. Heeft u specifieke vragen, dan kunt u ook altijd bellen met de GGD.

Beslisboom versie 18 oktober 2021

AGENDA

maandag 22 november de schoolfotograaf komt foto’s maken
woensdag 1 december schoen zetten
vrijdag 3 december Sinterklaasfeest
maandag 6 december kerstknutselmoment voor alle groepen
woensdag 22 december kerstdiner voor alle leerlingen
donderdag 23 december kerstshowtime
vrijdag 24 december kerstvakantie vanaf 12.00 uur voor alle leerlingen
zaterdag 25 december t/m zondag 9 januari 2022 kerstvakantie, alle leerlingen zijn vrij