Weekbrief 15, schooljaar 2021-2022

Meester Sander

Aanstaande donderdag krijgen de leerlingen van groep 7 de mogelijkheid om afscheid te nemen van meester Sander. Meester Sander komt dan even bij ons op bezoek aan het einde van de middag. Doordat de leerlingen van groep 7 voor de kerstvakantie in quarantaine moesten, was het niet meer mogelijk om fysiek afscheid te nemen van elkaar.

Google

Op school maken we gebruik van de diensten van Google Workspace.  Google kwam vorig jaar in het nieuws i.v.m. vragen over de veiligheid en privacy van gebruikers. In overleg met onze AVG-functionaris en onze netwerkbeheerder Cloudwise hebben we aanbevolen functies van Google Workspace uitgezet, zodat Google niet ongevraagd bij informatie kan komen. Op deze manier kunnen de leerlingen en leerkrachten veilig gebruik maken van de diensten van Google Workspace.

Rapporten

Binnenkort worden de rapporten uitgedeeld. Heeft uw kind zijn/ haar rapport al ingeleverd?

Luiscontrole

De geplande hoofdluiscontrole op school slaan wij voorlopig over en laten dit graag aan de eigen ouders over. Heeft uw kind hoofdluis, wilt u dit dan direct doorgeven aan de groepsleerkrachten van uw kind(eren). Alvast bedankt.

 

AGENDA

maandag 17 januari t/m vrijdag 4 februari Cito LVS toetsen voor groep 1 t/m 8
woensdag 26 januari t/m vrijdag 4 februari Nationale voorleesdagen
woensdag 9 februari Studiedag team, alle leerlingen zijn vrij
vrijdag 11 februari Rapporten worden uitgedeeld
maandag 14 februari t/m vrijdag 18 februari Ouder (kind) gespreksavonden, uitnodiging volgt via Parro
donderdag 24 februari Showtime open podium
vrijdag 25 februari tot 6 maart Voorjaarsvakantie (vrijdag 25 zijn alle leerlingen VRIJ)