Weekbrief 17, schooljaar 2021-2022

Ouder(kind) gesprekken februari 2022

In de week van maandag 14 t/m vrijdag 18 februari (en groep 3 vanaf 21 februari) is het mogelijk om met de leerkracht(en) van uw kind over zijn/haar ontwikkeling en rapport te komen praten tijdens de geplande ouder(kind) gesprekken. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om de gesprekken fysiek op school plaats te laten vinden en wordt u uitgenodigd voor een online gesprek. Vanaf afgelopen dinsdag was het voor iedereen mogelijk om zich in te schrijven. De ouders/ verzorgers van van de leerlingen uit groep 5 en 7 hebben een aanvullend bericht via Parro ontvangen, omdat deze groepen te maken hebben gehad met quarantaine.

Versoepelingen coronamaatregelen n.a.v. persconferentie

Dinsdagavond is tijdens de persconferentie een aantal versoepelingen aangekondigd voor de coronamaatregelen in het onderwijs. Vanaf vandaag is het niet meer nodig dat een hele groep in quarantaine gaat bij meer dan drie besmette personen binnen de groep. Ook hoeven kinderen niet in quarantaine na contact met een positief getest persoon, mits ze geen klachten hebben. Dat betekent dat kinderen die klachtenvrij zijn en niet positief getest naar school mogen komen. Omdat kinderen ook met milde klachten (zelfs zonder klachten) het virus al bij zich kunnen dragen, willen we jullie met nadruk vragen hier extra alert op te zijn en kinderen met klachten thuis te houden, helemaal wanneer een nauw contact bijvoorbeeld broer, zus of vriendje positief getest is.

AGENDA

woensdag 26 januari t/m vrijdag 4 februari Nationale voorleesdagen
woensdag 9 februari Studiedag team, alle leerlingen zijn vrij
vrijdag 11 februari Rapporten worden uitgedeeld
maandag 14 februari t/m vrijdag 18 februari Ouder (kind) gespreksavonden
donderdag 24 februari Showtime open podium
vrijdag 25 februari tot 6 maart Voorjaarsvakantie (vrijdag 25 zijn alle leerlingen VRIJ)