Weekbrief 28 schooljaar 2021-2022

Fotograaf

Vandaag krijgen de leerlingen de bestelcodes mee vanuit de schoolfotograaf. Via een persoonlijke inlogcode is het mogelijk om foto’s te bestellen die de fotografen onlangs hebben gemaakt. Leerlingen die tijdens de afgelopen fotodag afwezig zijn geweest krijgen vrijdag 17 juni de mogelijkheid om pasfoto’s te laten maken. Inlogcode vergeten, dan kan contact opgenomen worden via administratie@esvede.nl. Na een half jaar worden alle gegevens verwijderd en is het niet meer mogelijk om foto’s te bestellen.

 

 

Activiteiten zomervakantie

Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt het hele jaar door diverse cursussen, themabijeenkomsten en voorlichtingen voor kinderen, jongeren en ouders aan. Wij doen dit veelal in samenwerking met andere organisaties. In de bijlage vindt u de activiteiten overzichten tot en met de zomervakantie 2022 voor de leeftijd 4-12 jaar. Dit betreft activiteiten voor deze leeftijdsgroep maar ook voor hun ouders. Er kunnen nog activiteiten bij komen die op de website aangevuld zullen worden. Kijk voor het actuele overzicht, meer informatie en aanmelden op https://www.cjgede.nl/is/over-het-cjg-3/activiteiten

Mede namens het team nog een fijne week,

Martin Roes, directeur ESV

AGENDA
vrijdag 13 mei luis controle
donderdag 26 en vrijdag 27 mei hemelvaartvakantie, alle leerlingen zijn vrij
maandag 30 mei t/m 17 juni cito LVS toetsen groep 3 t/m 7
maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni schoolkamp, groep 8 gaat naar Vlieland
maandag 6 juni Pinkstermaandag, alle leerlingen zijn vrij
dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni avondvierdaagse Ede
maandag 20 juni schoolreisje voor groep 1 t/m 7
dinsdag 21 juni studiedag team, alle leerlingen zijn vrij
woensdag 22 juni Algemene Ledenvergadering ESV
donderdag 23 juni juffen en meesterdag
maandag 27 juni start ouder (kind) gesprekken groep 1 t/m 7
vrijdag 1 juli afscheidsetentje groep 8
woensdag 6 juli afscheidsavond groep 8
donderdag 7 juli uitdelen rapporten alle leerlingen
vrijdag 8 juli Showtime, laatste schooldag, alle leerlingen zijn uit om 12.00 uur