Weekbrief 33 schooljaar 2021-2022

Schoolreisje

Afgelopen maandag zijn we met de groepen 1 t/m 7 naar de Efteling geweest. Ondanks dat we later vertrokken, hebben de kinderen enorm van deze dag genoten. We zijn met veel plezier in verschillende attracties geweest en iedereen heeft zo een mooie dag met elkaar kunnen beleven.

 

Werkzaamheden plein

Volgende week dinsdag tot en met vrijdag gaat er gewerkt worden aan een nieuw toestel op het terrein. De werkzaamheden vinden plaats in de buurt van het hek van de kleuteringang en het plein waar de buiten gymlessen worden gegeven. Hierbij de vraag of jullie de kinderen via het andere hek naar binnen willen brengen/op willen halen als de werkzaamheden gestart zijn.

 

Juffen en meesterdag

Donderdag 23 juni (morgen) vieren wij de juffen- en meesterdag op school. De hele dag gaat er geoefend worden met een dansproject voor de kinderen, georganiseerd vanuit de organisatie ‘Grote Broer’. Ook zetten we deze dag juf Carla in het zonnetje, omdat zij aan het einde van dit schooljaar met pensioen gaat. Komt u ook bij de voorstelling kijken? We verwachten om 14.00 uur te starten en eindigen om 15.00 uur. De kinderen gaan dan eerst nog mee naar binnen met de juf of meester en komen dan weer naar buiten om naar huis te gaan.

Hopelijk zien wij u allemaal morgenmiddag en neem voor de zekerheid een flesje water mee!

Het team van de ESV.

 

AGENDA

donderdag 23 juni juffen en meesterdag
maandag 27 juni start ouder (kind) gesprekken groep 1 t/m 7
vrijdag 1 juli afscheidsetentje groep 8
maandag 4 juli uitdelen rapporten alle leerlingen
woensdag 6 juli afscheidsavond groep 8
vrijdag 8 juli Showtime, laatste schooldag, alle leerlingen zijn uit om 12.00 uur
maandag 22 augustus Eerste schooldag schooljaar 2022/2023