Weekbrief 2 schooljaar 2022-2023

Voorstellen nieuwe collega’s

Zoals u misschien al weet hebben wij per schooljaar 2022-2023 nieuwe collega’s op de ESV, deze week en volgende week stellen zij zich voor in de weekbrief.

Mijn naam is Boyd van Huisstede, ik ben 21 jaar en kom uit Ede.
Dit schooljaar kom ik het team van het ESV versterken als onderwijsassist in groep 4 en 6.
Misschien dat u mij al eens heeft gezien of over mij heeft gehoord van uw kind, of kinderen.
Ik zou mezelf omschrijven als een energiek, sportief en begripvol persoon.
Graag neem ik deze kwaliteiten ook mee naar de ESV en hoop ik samen met de kinderen er altijd een
leuke en educatieve dag van te maken.

Ik ben Ardin van Emmerik, 24 jaar jong en geboren en getogen in Ede. Na mijn middelbareschooltijd op het Marnix college ben ik naar de pabo op de CHE gegaan. Daar zit ik nu in mijn laatste jaar.
Behalve student ben ik sinds afgelopen jaar raadslid voor de gemeente Ede. Verder vul ik mijn vrije tijd in met gitaar spelen of gamen en breng ik graag tijd door met vrienden of familie.
Ik heb heel veel zin in mijn stage op de ESV!
Gevonden voorwerpen

In de weekbrief van vorige week gaven wij aan dat op op woensdag 31 augustus de gevonden voorwerpen zouden liggen. Helaas zijn wij vergeten deze neer te leggen. Excuses daarvoor.  Volgende week, woensdag 7 september, worden de gevonden voorwerpen vanaf 12.30 op school uitgestald.

Informatieavond.

Dinsdag 6 september vinden de informatieavonden op school plaats. Dit mag weer zoals gewoonlijk plaatsvinden. De kleutergroepen krijgen wel een andere opzet, meer informatie hierover krijgt u via de Parro app. De tijden voor de groepen zijn als volgt:

19.00 – 19.45 uur  groep 5 t/m 8

20.00 – 20.45 uur  groep 1 t/m 4

Email adres

Als u een mail stuurt naar de ESV met een mededeling of vraag wilt u dan het mailadres directie@esvede.nl gebruiken? Het mailadres info@esvede.nl wordt voor andere doeleinde gebruikt en daardoor worden sommige mails pas later gezien/beantwoord.

 

Namens het team van de ESV een fijne week toegewenst.

 

AGENDA

Dinsdag 6 september Informatieavond
Woensdag 28 september Start kinderpostzegels
Maandag 3 t/m vrijdag 7 oktober Ouder (kind) gespreksavond
Donderdag 20 oktober Showtime
Maandag 24 t/m vrijdag 28 oktober Herfstvakantie
Maandag 31 oktober Studiedag; alle leerlingen zijn vrij