Weekbrief 13 schooljaar 2022-2023

5 December

Wat een leuke verrassing vanmorgen toen we allemaal binnen kwamen, de pieten waren erg druk geweest! De kinderen stonden te genieten van de mooie surprises die in de hallen stonden en nu maar wachten tot 5 december…

Ter herinnering:

Op maandag 5 december komt de Sint op bezoek bij de ESV. Voor de groepen 1 t/m 4 is deze dag tot 12.00. Mocht u gebruik willen maken van de BSO dan kunt u dit, op de gebruikelijke manier, via Kindplanner van deThuisclub doorgeven. Voor groep 5 t/m 8 gelden de normale schooltijden deze dag.

Kerstdiner

Woensdag 21 december is er voor groep 1 t/m 8 het jaarlijkse kerstdiner. Om 17.30 uur verwachten we alle kinderen op school voor de start van het diner, natuurlijk in hun mooiste (kerst)kleren. De afgelopen jaren was er voor ouders de gelegenheid om tijdens het diner, buiten een hapje en een drankje te nuttigen. Dit jaar verplaatsen we dit moment naar het einde van ons schooljaar tijdens de afsluitingsavond van ons 100-jarig feestjaar. Wel gaat natuurlijk de lampionoptocht van de kleuters door, deze zal starten om 19.00 uur en iedereen is natuurlijk welkom om te komen kijken en mee te zingen.

Agenda

Maandag 5 december Sinterklaas (groep 1-4 vanaf 12.00 uur vrij)
Woensdag 21 december Kerstdiner (17.30-19.00 uur) met aansluitend de lampionoptocht
Vrijdag 23 december Start kerstvakantie (vanaf 12.00 uur zijn alle kinderen vrij)
Maandag 26 december – vrijdag 6 januari Kerstvakantie
Maandag 9 januari 2023 Eerste schooldag in 2023