Weekbrief 39 2023-2024

Weekbrief 39 2023-2024

 

Inhoudsopgave:

-ALV

-Sollicitatiecommissie

-Zwangerschapsverlof

-Studiedag

 

ALV

 

Herinnering! Op woensdag 19 juni a.s. staat de algemene ledenvergadering op het programma.

 

Sollicitatiecommissie

 

De sollicitatiecommissie voor de vacatureruimte in het schooljaar 2024-2025 heeft Ardin van Emmerik benoemd voor twee dagen. Ardin blijft ook volgend schooljaar de lessen aan de Verrekijkers verzorgen en staat op woensdag voor groep 6. Fijn dat Ardin op onze school blijft werken. 

Het is niet gelukt om voor de overige twee openstaande dagen bij groep 7 een geschikte kandidaat te vinden. Nicole start na de zomervakantie fulltime voor groep 7. Haar start als intern begeleidster zal worden uitgesteld. In de komende periode spreken we af hoe de taak van intern begeleider groep 5 t/m 8 zal worden ingevuld.

 

Een andere sollicitatiecommissie heeft afgelopen vrijdag Maite benoemd tot onderbouwcoördinator. Vanaf het vertrek van Christa Immink nam Maite deze taak al waar.  Fijn dat Maite zich naast groepsleerkracht inzet als bouwcoördinator voor onze school.

 

Zwangerschapsverlof

 

Silvia gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Ze werkt tot aan de zomervakantie en is in de periode zomervakantie t/m de kerstvakantie met verlof. De vervanging van Silvia zal als volgt worden ingevuld:

 

Maandag: Hanneke werkt een dag als vervanging van Silvia.

Dinsdagochtend en woensdag: Els.

 

Hieronder stelt Els zich aan u voor:

 

Ik ben Els Eggink en sinds augustus 2020 met pensioen. Ik ben getrouwd met Henk en wij hebben twee mooie dochters en inmiddels vier prachtige kleinkinderen.

Voor mijn pensioen heb ik bijna 41 jaar als kleuterjuf gewerkt op diverse basisscholen. Ik val nog regelmatig in op de Pantha Rhei in Ede, waar ik de laatste 12 jaar heb gewerkt. Op de ESV val ik ook regelmatig met veel plezier in. U heeft mij waarschijnlijk al eens gezien in een van de drie kleuterklassen. Na de zomervakantie tot de kerstvakantie zal ik op dinsdag- en woensdagochtend voor Silvia invallen i.v.m. haar zwangerschapsverlof. Het blijft een feestje om met de kleuters te werken. Groeten en tot eind augustus. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studiedag

 

Op 13 juni hadden de leerlingen een vrije dag i.v.m. een studiedag van het team. Het ochtendprogramma werd verzorgd door Maaike Smits van Medior Advies. Dit was de tweede sessie van een serie van drie teamscholingmomenten met als thema “effectieve lessen”. Maaike heeft opnieuw een les van alle leerkrachten geobserveerd om het studiemoment zo goed mogelijk te kunnen laten aansluiten op de dagelijkse praktijk. Het EDI (expliciete directe instructie) model is besproken, evenals hoe leren werkt. Een ander onderwerp van gesprek was routines en het ontlasten van het werkgeheugen. Het was weer een waardevolle studiedag. In de middag stond een bouwoverleg op de planning en was er ruimte voor het schrijven aan de rapporten.  

 

Kalender

 

12 t/m 21 juni Toetsweken
24 t/m 28 juni Project kunst
27 juni  Rapport mee naar huis
28 juni Kunstfestival 15.00-18.00 uur
1 juli Keti Koti
10 juli Afscheidsavond groep 8
12 juli Laatste schooldag, iedereen om 12.00u uit.

11.45u Uitglijden groep 2 kleuters