Weekbrief 37 2023-2024

Weekbrief 37 2023-2024

 

Inleiding

-Stagiaires 

-Uitnodiging ALV

-Agenda ALV 19 juni

-Vanuit IB

 

Stagiaires

Deze week zijn een aantal oud- leerlingen weer op de ESV. Als u dus wat grotere leerlingen

heeft gezien dan zelfs in groep 8 zitten, dan klopt dat.

Irini, Deniz en Julius stellen zich hierna even voor.

 

Irini

Hoi, mijn naam is Irini ik ben 15 jaar en ik zit op het Pallas Athene College in Ede. Ik zit in het 3e jaar van mavo en volgend jaar doe ik examen. Daarom organiseert onze school een snuffelstage. De snuffelstage geldt voor alle klassen die voor hun examenjaar zitten, dus ook voor 4 havo en 5 vwo. De bedoeling hiervan is dat je een stage naar keuze uitkiest voor 4 dagen, maandag t/m donderdag en vrijdag moet je weer terug naar school om je stage-ervaring op te schrijven. Hiermee proberen ze ons een beetje te helpen met het kiezen van een richting voor onze volgende opleiding. Ik loop stage in groep 8 bij juf Betty en juf Veronica. Ik heb voor de ESV gekozen omdat dit mijn oude basisschool is en ik later kinderpsycholoog wil worden voor kinderen tussen 10 en 18 jaar en in groep 8 vallen de kinderen in deze leeftijdsgroep. Ik ben hier om te kijken hoe ze met elkaar omgaan en de school weer te ervaren. 

 

Deniz

Hallo, mijn naam is Deniz en ik ben 16 jaar. Ik ben een oud leerling van de ESV en zit nu op

het Pallas Athene College. Ik zit in het 3e jaar van de mavo. Ik mag hier deze week stage

lopen van maandag t/m donderdag. Op vrijdag moeten we een verslag maken over de stage

van deze week. Het leek me een leuke ervaring om terug te gaan naar mijn oude

basisschool om daar stage te gaan lopen.

 

Julius

Hallo, mijn naam is Julius en ik ben 16 jaar. En ik loop stage bij de ESV van maandag t/m

donderdag. Ik zit nu op het Pallas Athene College in 3e jaar mavo met Deniz. Wij doen dit

samen, omdat wij oud leerlingen zijn van de ESV. Het leek ons leuk om hier weer wat te

doen en vrijdag moeten wij een verslag maken over hoe het hier ging deze week.

 

Uitnodiging ALV (algemene ledenvergadering)

 

Beste ouders,

Woensdagavond 19 juni is de jaarlijkse ALV van onze school. We vinden het belangrijk dat de leden van onze vereniging op de hoogte zijn van wat er speelt en nodigen jullie dan ook van harte uit om aanwezig te zijn. We hopen dat er zo veel mogelijk ouders aanwezig zijn om als vereniging met elkaar terug te kijken op het afgelopen jaar. 

Tijdens de vergadering kijken het Bestuur, de LR en onze directeur terug op afgelopen jaar (oa speelplein, 100 jarig bestaan), blikken we vooruit (nieuw IT beleid) en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Na de vergadering sluiten we af met een gezellige borrel.

 

Groet, het Bestuur van de ESV

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering ESV d.d. 19 juni 2024

 

ALV agenda 19 Juni 

 

Vanuit IB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 juni t/m 21 juni  Toetsweek
13 juni Studiedag
19 juni ALV
1 juli  Keti koti
5 juli Afscheidsetentje groep 8
8 juli t/m 12 juli Opruimweek
10 juli Afscheidsavond