Weekbrief 7 2024-2025

In deze weekbrief:

  • Boekenavond
  • Bezoek bibliotheek
  • SOP

Boekenavond

Komt u donderdag ook naar de boekenavond? Vanaf 18.30 uur is iedereen van harte welkom. Samen met uw kind(eren) bezoekt u de eigen klas(sen) om te bekijken wat ze allemaal hebben gedaan. Leuk als u ook komt.  

Bezoek bibliotheek kleuters.

Afgelopen donderdag, 3 oktober, zijn wij met de kleutergroepen op bezoek geweest bij de bibliotheek in Cultura. Omdat het deze week natuurlijk Kinderboekenweek is, sloot dit mooi aan bij ons thema. Toen we daar aankwamen werd ons het beroemde boek voorgelezen namelijk: ‘rupsje nooit genoeg.’ Dit verhaal werd voorgelezen uit een heel groot boek. Er werd nog een leuke activiteit gedaan over het boek en toen kregen we de rondleiding over waar we de ‘kleuter’ boeken kunnen vinden en hoe deze gesorteerd staan. Nog even een boekje uitzoeken en zelf even lezen en toen zat het bezoek er alweer op. Goed om te weten: kinderen tot en met 18 jaar kunnen gratis lid worden van de bibliotheek.

 

 

 

 

 

 

 

Schoolondersteuningsprofiel

In een schoolondersteuningsprofiel (SOP) staat beschreven hoe de ondersteuningsstructuur van de school er uit ziet. Niet alleen wie wat doet, maar ook welke ondersteuning ze bieden voor een leerling.

Hier vindt u de SOP van de ESV: https://edeseschoolvereniging.nl/overig/schoolondersteuningsprofiel/

Agenda

2 t/m 11 oktober Kinderboekenweek 
10 oktober Boekenavond vanaf 18.30 uur
11 oktober ‘In1dagschoon’ actie 6 t/m 8
24 oktober Showtime
28 oktober t/m 1 november Herfstvakantie
4 November  Studiedag