Weekbrief 1 schooljaar 2022-2023

Start schooljaar 2022-2023

De eerste paar schooldagen van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. We zijn blij dat we iedereen in goede gezondheid op school hebben mogen ontvangen!

Controle gegevens ouderportaal en privacy voorkeuren aangeven in Parro

Een vriendelijk verzoek om gegevens zoals mailadressen en telefoonnummers te controleren in het ouderportaal. We merken dat deze gegevens regelmatig wijzigen maar niet worden aangepast in ons systeem.

Wilt u ook weer uw privacy-voorkeuren aangeven in het ouderportaal zodat wij weten of wel of geen gebruik mogen maken van beeldmateriaal. Alvast bedankt.

Gevonden voorwerpen

Op woensdag 31 augustus worden de gevonden voorwerpen vanaf 12.30 op school uitgestald zodat u eventuele missende kledingstukken of accessoires kan komen ophalen. De overgebleven gevonden voorwerpen worden aan een goed doel gedoneerd.

Simac Ladies Tour

Op woensdag 31 augustus vindt de Simac Ladies Tour (wielerwedstrijd) plaats. Dit heeft mogelijk gevolgen voor het bereiken van de school, of later op de dag, jullie woning. Graag hier rekening mee houden, zodat iedereen op tijd op school is en de lessen op tijd kunnen starten.
Voor meer informatie: Simac Ladies Tour 2022 | Gemeente Ede

Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt het hele jaar door diverse cursussen, themabijeenkomsten en voorlichtingen voor kinderen, jongeren en ouders aan. Wij doen dit veelal in samenwerking met andere organisaties.

In de bijlage vindt u de activiteiten overzichten van september tot en met de kerstvakantie 2022 voor de leeftijd 4-12 jaar. Dit betreft activiteiten voor deze leeftijdsgroep maar ook voor hun ouders.

Er kunnen nog activiteiten bij komen die op de website aangevuld zullen worden. Kijk voor het actuele overzicht, meer informatie en aanmelden op https://www.cjgede.nl/is/over-het-cjg-3/activiteiten

Bijlage: Activiteiten CJG sept. tm de kerstvakantie 2022 4-12 jaar

 

AGENDA

Vrijdag 26 augustus Luiscontrole
Dinsdag 6 september Informatieavond
Woensdag 28 september Start kinderpostzegels
Maandag 3 t/m vrijdag 7 oktober Ouder (kind) gespreksavond
Donderdag 20 oktober Showtime
Maandag 24 t/m vrijdag 28 oktober Herfstvakantie
Maandag 31 oktober Studiedag; alle leerlingen zijn vrij