Weekbrief 8 schooljaar 2022-2023

Boekenavond

Op donderdag 13 oktober is de Kinderboekenweekavond. Iedereen is van harte welkom, maar vanwege de oplopende corona besmettingen kiezen we ervoor om het in twee delen te doen. De groepen 1 t/m 4 zijn welkom van 18.30 uur tot 19.15 uur en de groepen 5 t/m 8 zijn welkom van 19.15 uur tot 20.00 uur. Heeft u kinderen in beide leeftijdscategorieën dan kiest u uw eigen tijdstip. U kunt binnenkomen via de gele deur (bovenbouw ingang) en de school weer verlaten via de deuren bij de kleuters of groep 3 en 4.

‘Boek en Buro’ is deze avond aanwezig. Als u een boek wilt kopen is er alleen de mogelijkheid om te pinnen. De klassen zijn allemaal mooi versierd in het thema van de Kinderboekenweek: het is hartstikke leuk om overal een kijkje te nemen.

Boekenavond speurtocht

Voor de kinderen is er een speurtocht uitgezet tijdens de boekenavond. In elke klas is er een letter verstopt; de letters samen vormen een woord. Bij het keukentje kan je een antwoordenblad pakken, waarop je het woord dat je gevonden hebt mag invullen. Daar staat ook een kartonnen doos, waarin je het antwoordenblad mag stoppen. Hieruit wordt een winnaar getrokken en…. De winnaar krijgt een boek van ‘Boek en Buro’!

Kleding gezocht

Op 7 november 2022 is de eerste ruilavond voor kinderkleding, meer informatie hierover leest u hier.

 

AGENDA

Donderdag 13 oktober Boekenavond
Donderdag 20 oktober Showtime (alleen voor de leerlingen)
Maandag 24 t/m vrijdag 28 oktober Herfstvakantie
Maandag 31 oktober Studiedag; alle leerlingen zijn vrij
Vrijdag 4 november Luiscontrole
23 december t/m 8 januari Kerstvakantie (vanaf 12.00)