Weekbrief 12 schooljaar 2022-2023

Directeur

Graag informeer ik jullie, mede namens de BAC, hierbij dat per 1 februari 2023 de ESV een nieuwe directeur heeft. Zijn naam is Evert de Vries.

Hieronder stelt Evert zich kort aan jullie voor:

Mijn naam is Evert de Vries. Met veel plezier ga ik op 1 februari van start als de directeur van de ESV. Momenteel ben ik directeur van twee basisscholen. In totaal heb ik ruim 21 jaar ervaring binnen het basisonderwijs. Mijn ervaring, als leerkracht, heb ik opgedaan binnen verschillende groepen zowel in de boven- als in de onderbouw. Binnen managementfuncties ontwikkelde ik mij van middenmanager, naar directeur en volgens naar meer scholen directeur. Na 11 jaar, met veel plezier, als directeur te hebben gewerkt binnen een stichting voor openbaar onderwijs in de Betuwe is het tijd voor een nieuwe stap. Met mijn vrouw, zoon (17) en dochter (16) woon ik in Bennekom. Als iemand die moeilijk stil kan zitten ga ik graag op pad om te voet, per kano of met de mountainbike erop uit te trekken. We maken als gezin graag avontuurlijke reizen.

Ik kijk er enorm naar uit om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van ESV.

Wij zijn blij dat wij in Evert de nieuwe directeur voor de ESV hebben gevonden en kijken uit naar zijn komst.
Tot die tijd zullen Veronica Herkendaal en Christa Immink nog steeds de waarneming samen voor hun rekening nemen.

Hartelijke groet, Rianne Nep

Voorzitter bestuur ESV

Coördinator Catering Avond4Daagse

GEZOCHT: coördinator catering Avond4Daagse

Een enthousiaste groep ouders verzorgt jaarlijks de Avond4Daagse. Dit is het laatste jaar dat Susan van den Born de catering verzorgt. We zoeken dus opvolging. Dit betekent niet dat je alle 4 de avonden bij de catering staat, maar je koopt bv wel de boodschappen in (online) en zorgt voor de uitgifte per avond aan wie er die avond bij de catering staan. Ook maak je deel uit van onze gezellige Avond4daagse commissie 🙂 Kortom; lijkt je dit wat, heb je nog vragen of wil je dit jaar meekijken, neem dan even contact op met Susan 06-52320905 of Yvette 06-22 984149.

 

Agenda

Woensdag 23 november Suprise avond 19.00-21.00 uur
Maandag 5 december Sinterklaas (groep 1-4 vanaf 12.00 uur vrij)
Vrijdag 23 december Start kerstvakantie (vanaf 12.00 uur zijn alle kinderen vrij)
Maandag 26 december – vrijdag 6 januari Kerstvakantie
Maandag 9 januari 2023 Eerste schooldag in 2023