Weekbrief 17 schooljaar 2022-2023

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt het hele jaar door diverse cursussen, themabijeenkomsten en voorlichtingen voor kinderen, jongeren en ouders aan. Wij doen dit veelal in samenwerking met andere organisaties. In deze link vindt u de activiteiten overzichten van januari tot de meivakantie 2023 voor de leeftijd 4-12 jaar. Dit betreft activiteiten voor deze leeftijdsgroep maar ook voor hun ouders. Er kunnen nog activiteiten bij komen die op de website aangevuld zullen worden. Kijk voor het actuele overzicht, meer informatie en aanmelden op https://www.cjgede.nl/is/over-het-cjg-3/activiteiten

 

De beste wensen voor 2023

Afgelopen woensdag konden we, na een gezellig en smakelijk kerstdiner dit jaar weer met de lampionnenoptocht houden. Op donderdag zongen, speelden, dansten en rapten de kinderen tijdens de Kerstshow Time. En vandaag sloten wij het jaar 2022 met alle kinderen af!

 

                                             Wij wensen,

                                   mede namens het team,

                             iedereen heel fijne feestdagen.

                                 En gezondheid en geluk

                                    voor het nieuwe jaar

                                                   2023

 

Wij hopen iedereen weer in goede gezondheid in 2023 op school te mogen ontvangen.

Christa Immink en Veronica Herkendaal

AGENDA

Maandag 26 december – vrijdag 6 januari Kerstvakantie
Maandag 9 januari 2023 Eerste schooldag in 2023
Vrijdag 13 januari 2023 Luiscontrole
Woensdag 8 februari 2023 Studiedag team; alle leerlingen zijn vrij