Weekbrief 22 schooljaar 2022-2023

Verenigingscontributie

Op 26 januari is er via het WIS Collect Systeem een mail gestuurd om de vrijwillige contributie voor het schooljaar 2022-2023 te voldoen. Daarbij kon er een keuze gemaakt worden tussen betaling ineens of in 6 termijnen. Mocht er nog geen keuze zijn gemaakt, dan is het via de betaallink in de mail enkel nog mogelijk om het volledige bedrag ineens te betalen. Betaalt u liever in termijnen? Dan kunt u de bedragen zelf overmaken op rekeningnummer  NL37ABNA0539824100 t.n.v. de Edese Schoolvereniging. Vermeld bij de omschrijving het factuurnummer en/of debiteurennummer zoals deze in de bijlage van de mail vermeld staan. 

 

Een mooie start

Op 1 februari ben ik van start gegaan als directeur van de ESV. De start voelde als een warm welkom. In ochtend vindt u mij bij een van de ingangen van school. Wilt u wat vragen of opmerken? Spreek me gerust even aan. De komende periode staat voor mij in het teken van de school beter leren kennen. Mijn werkdagen zijn ma, di, do en vr. De weekbrief zal vanaf deze week op dinsdag worden verzonden i.p.v. op woensdag.

 

AGENDA

Maandag 13 t/m vrijdag 17 februari Ouder (kind) gespreksavond 1 t/m 8
Vrijdag 24 februari Vrije dag voor de voorjaarsvakantie; alle leerlingen zijn vrij.
Maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart Voorjaarsvakantie
Vrijdag 10 maart Luiscontrole
Vrijdag 24 maart Studiedag team; alle leerlingen zijn vrij