Weekbrief 24 schooljaar 2022-2023

100 jarig bestaan

Op woensdag 15 maart bestaat de ESV precies 100 jaar. Dit willen we met jullie allemaal vieren; daarom mogen alle kinderen deze dag feestelijk verkleed naar school komen. Er is een echt feestprogramma samengesteld. De burgemeester zal de school bezoeken. Deze dag vindt er een speciale editie van ‘Heel ESV bakt’ plaats. Dit betekent dat de kinderen samen of in groepjes thuis hun eigen originele ESV-taart mogen maken. Opgeven hiervoor kan t/m donderdag 24 februari bij de eigen groepsleerkracht. De taarten mogen dan op woensdag 15 maart meegenomen worden naar school. Daar zal een professionele jury aanwezig zijn om de taarten te beoordelen. Natuurlijk worden er prijzen uitgereikt. De kinderen krijgen een week van te voren een speciale taartdoos mee naar huis om de taart in te vervoeren. We zouden het gezellig vinden als alle ouders rond 11.45 uur naar school komen om een stukje taart te komen eten. Ook krijgen de kinderen die dag een speciale ESV kleurplaat mee naar huis. Kinderen die het leuk vinden, mogen deze kleurplaat voor 6 april op school inleveren. Hiervoor wordt per klas een prijs uitgereikt.

Brief 100 jarig bestaan

 

BSO De Thuisclub

Voorstellen TSO team februari

 

AGENDA

Vrijdag 24 februari Vrije dag voor de voorjaarsvakantie; alle leerlingen zijn vrij.
Maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart Voorjaarsvakantie
Vrijdag 10 maart Luiscontrole
Vrijdag 24 maart Studiedag team; alle leerlingen zijn vrij