Weekbrief 12 2023-2024

Weekbrief 12 2023-2024

 

Herinnering schoolfotograaf

Vorige week vrijdag zat de inlogkaart van de schoolfotograaf in de tas van uw kind(eren). Met de gegevens op de inlogkaart is het desgewenst mogelijk de schoolfoto’s te bestellen. Ouders die hun inlogkaart kwijt zijn kunnen via school hun inlognummer opvragen. 

Gymfiets 

Na de herfstvakantie zijn de gymlessen weer verplaatst naar de gymzaal. De eigen leerkracht brengt de leerlingen naar de gymzaal. Vakdocent Iris verzorgt daar de les. De leerkracht die de volgende groep komt brengen neemt meteen de vorige groep weer mee naar school die zojuist een gymles had en brengt ze naar hun eigen leerkracht. Voor sommige momenten is het handig dat de leerkracht een fiets heeft. Heeft iemand een oude fiets staan die niet meer wordt gebruikt?  

Telefoon

In de afgelopen periode was er soms een probleem met de telefonische bereikbaarheid van school. Er werd dan opgenomen, vervolgens werd de verbinding meteen verbroken. Het probleem bleek te liggen bij de batterijen van de verschillende school telefoons. Deze zijn ondertussen voorzien van nieuwe batterijen.

 

Kalender

20 november                    Dag van het kind

22 november                    Supriseavond 19:00-21:00

29 november                    Schoen zetten groep 1 t/m 4

5   december                    Sinterklaasavond

20 december                    Kerstdiner

22 december                    Showtime

22 december                    Les tot 15:00 uur