Weekbrief 16 2023-2024

5 december

Vandaag was het dan eindelijk zo ver! Sinterklaas kwam op bezoek bij de ESV. De pieten kwamen al vroeg aan in de (ge)bakfiets en waren Sinterklaas onderweg kwijtgeraakt. Maar gelukkig vond juf Betty Sinterklaas op weg naar de ESV en nam hem veilig mee naar school. We hebben met alle kinderen erg genoten van het sinterklaasfeest vandaag. Wat een mooie surprises waren er gemaakt in de groepen 6, 7 en 8! De knutselpietjes hebben hard gewerkt. Ook de kinderen uit de groepen 1 tot en met 5 waren erg blij met hun cadeautjes. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Namens het team willen we Sinterklaas, zijn pieten en alle hulpouders bedanken voor jullie inzet! Op naar volgend jaar…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerstviering

Op woensdag 20 december vindt het kerstdiner plaats. Deze zal starten om 17:30u. Het is gebruikelijk dat de kinderen zelf gerechtjes meenemen naar school. Vanaf maandag 11 december kunt u een gerecht kiezen om te maken. 

Aansluitend aan het kerstdiner lopen de kleuters de lampionnenoptocht. Deze start om 19:00u. Het zou leuk zijn als er veel ouders langs de route staan. 

I.v.m. de vele positieve reacties over het eindfeest afgelopen zomer, hebben we besloten geen kerstborrel te doen. In plaats daarvan willen we het schooljaar graag weer afsluiten met een zomerborrel. Verdere informatie over de kerstviering volgt.  

Kalender

 

14 december                    Schoolschaatsen gr 5 t/m 8        

5   december                    Sinterklaasfeest op school

20 december                    Kerstdiner + lampionnenoptocht

22 december                    Showtime alleen voor de kinderen

22 december                    Les tot 15:00 uur voor 5/6/7/8

                                           groep 1/2/3/4 zijn om 12:00 vrij