Weekbrief 30 2023-2024

Gymlessen

De gymlessen worden op dit moment op maandag verzorgd door Bjorn Versteeg en op donderdag door Syb. Na het vertrek van Iris Bakker waren we blij een goede invulling van de gymlessen te hebben gevonden. Het was toen ook duidelijk dat de oplossing met Bjorn tijdelijk zou zijn. Vanaf maandag 1 april zal Anne Jacobs de maandag lessen verzorgen tot het einde van het schooljaar. Syb blijft de lessen op donderdag verzorgen. Hieronder stelt Anne zich aan u voor. 

 

Hoi! Ik ben Anne. Ik ben 22 jaar oud en woon in Scherpenzeel. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fitnessen en te volleyballen. Ik kijk er naar uit om de gymlessen bij jullie te mogen geven!

 

Verkeerssituatie

In de meivakantie zal er onderhoud plaatsvinden aan het asfalt op ons schoolplein. Naast herstelwerkzaamheden zal er een nieuw pad worden gerealiseerd naar het plein van groep 7. In november 2022 is er een onderzoek gehouden onder ouders. In november 2023 informeerden wij u via de weekbrief over de plannen om de verkeerssituatie te verbeteren. Als alles volgens plan verloopt zijn de plannen gerealiseerd na de meivakantie. Op de stoep staan dan geen fietsen meer geparkeerd, zodat wandelaars veilig over de stoep kunnen lopen. Er stoppen geen auto’s meer voor de entree van de school (doorgetrokken gele strepen), zodat fietsers de ruimte hebben veilig het plein te betreden. Leerlingen van de ESV ontwerpen op dit moment tegels om het volgende aan te geven:

  • fietsers zone (entree onderbouw en entree bovenbouw)
  • kiss and ride zone (van eind gele strook entree bovenbouw t/m Wilgenlaan) 
  • wandelzone (tussen gele streep onderbouw entree en gele streep bovenbouw entree)

 

Wat is na de meivakantie anders?

 

  • De stoep is loopgebied, ouders parkeren hun fiets of bakfiets op het groep 7 plein. Bij de entree aan de onderbouwzijde staan beide hekken open om extra ruimte te creëren.
  • Kiss and Ride zone tussen de Wilgenlaan en de entree aan de bovenbouw zijde 

 

Wat blijft hetzelfde? 

 

  • Het vriendelijk verzoek aan ouders die met de auto komen de verkeersregels te respecteren: Een gele doorgetrokken streep betekent dat je niet mag parkeren én niet mag stilstaan. Voor de duidelijkheid voor beide entrees is het niet toegestaan te parkeren of stil te staan. U hindert de fietsers die het plein willen betreden.
  • Het school autoverkeer hanteert eenrichtingsverkeer op de Zuidelijke Spoorstraat. 

 

Kalender

 

8 t/m 12 april schoolkamp groep 8
10 april suikerfeest
17 april

sportolympiade groep 4-5

In de ochtend

18 april

sportolympiade groep 6,7,8

In de ochtend

18 april showtime
9&10 mei hemelvaart