Weekbrief 41 2023-2024

Weekbrief 41 2023-2024

 

Inhoudsopgave

-Geslaagd Kunstfestival

-Gezocht Coördinator luizenpluizen

-Oudergesprek

-Vanuit IB

-Kalender

Geslaagd Kunstfestival!

Afgelopen vrijdag was het kunstfestival en wat was het een daverend succes! De prachtige klassieke showtime, de levende schilderijen, het kunstmuseum en de kraampjes voor het eten en drinken: het was één groot feest! Wij hebben onwijs genoten. Mede dankzij de onmisbare hulp van ouders. Hun inzet en enthousiasme speelden een cruciale rol bij de organisatie en uitvoering van het evenement. Iedereen die dus op welke manier dan ook, zijn bijdrage heeft geleverd, dank jullie wel hiervoor! Ook was er tijdens het kunstfestival een prijsvraag: ‘Hoeveel wc-rollen zijn er gebruikt bij het kunstwerk van Monet?’ De winnaar(s) van deze prijsvraag worden dinsdag 9 juli, na de generale repetitie van de musical, bekend gemaakt. 

 

Gezocht: Coördinator luizenpluizen

Wie wil de rol van coördinator luizenpluizen op zich nemen?

De coördinator luizenpluizen organiseert de luizencontroles in onze school. Na elke vakantie is er, op vrijdag, een luizencontrole. Er is een draaiboek luizencontrole opgesteld waar precies in staat omschreven wat er moet gebeuren, dus kennis van zaken is niet nodig. Heeft u interesse de school op deze manier te helpen? Neem dan contact op met de leerkracht van uw kind of met Evert.  

 

Oudergesprek

Speelt uw kind(eren) op het schoolplein op het moment dat u een rapportgesprek heeft met een van de leerkrachten? Uw kind(eren) kunnen op het plein van groep 7 spelen. De rest van het plein is in gebruik door de kinderen die de BSO bezoeken.  

 

Vanuit IB:

Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt het hele jaar door diverse cursussen, themabijeenkomsten en voorlichtingen voor kinderen, jongeren en ouders aan. Zij doen dit veelal in samenwerking met andere organisaties.

In de bijlage vindt u de activiteiten-overzichten van september t/m kerstvakantie 2024 voor de leeftijd 4-12 jaar. Dit betreft activiteiten voor deze leeftijdsgroep maar ook voor hun ouders.

Er kunnen nog activiteiten bij komen die op de website aangevuld zullen worden. Kijk voor het actuele overzicht, meer informatie en aanmelden op: https://www.cjgede.nl/is/over-het-cjg-3/activiteiten

 

Kalender

 

5 juli Afscheidsdiner groep 8
10 juli Afscheidsavond groep 8
11 juli Uitzwaaien groep 8
12 juli Laatste schooldag, iedereen om 12.00u uit.

11.45u Uitglijden groep 2 kleuters