Weekbrief 42 2023-2024

Weekbrief 42 2023-2024

 

Inhoudsopgave

 

-Gevonden voorwerpen

-Uitslag prijsvraag kunstfestival

– Nieuw MR-lid stelt zich voor

Kalender 

 

Gevonden voorwerpen

  • Ziet u misschien items van u of uw kind op deze foto, kom dan gerust langs om ze op te halen. De gevonden voorwerpen kunt u vinden bij de kapstok voor het kantoor van de directeur.

 

 

 

 

 

  • Bij de entree van de kleuters is op vrijdag 5 juli een biljet gevonden. Het geld is af te halen bij Evert. 

Uitslag prijsvraag Kunstfestival

Tijdens het kunstfestival was er ook een prijsvraag. De vraag was: ‘Hoeveel wc-rollen zijn er gebruikt bij het kunstwerk van Monet?’ Wat leuk om te zien dat er zoveel kinderen hebben meegedaan met deze prijsvraag! Het goede antwoord was 218 wc-rollen!!! Er was een gedeelde eerste plek voor Jill Brandsma uit groep 8 en Jip van Soest uit de olifantenklas. Zij zaten hier het dichtst bij met het antwoord 224! Daarnaast had Finn van El (groep 4) het antwoord 209 en haalde hij een mooie 2e plek. Op plek 3 kwam Duuk Datema (groep 4) met 208 wc-rollen! Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw MR-lid stelt zich voor
Mijn naam is Anne van Beekhoven en vanaf komend schooljaar mag ik zitting gaan nemen in de MR. Ik ben de moeder van Nora uit groep 5 en Luuk uit groep 3 en ik ben getrouwd met Maarten. Ik werk als adviseur planning in de kinderopvang bij PCO Gelderse Vallei in Barneveld. Wij zijn een stichting met onderwijs en kinderopvang en hebben 15 kindcentra. Na een paar jaar in de OR te hebben gezeten op de ESV hoop ik nu met mijn kennis en ervaring iets bij te dragen in de MR. Ik kijk er naar uit om na de zomer te starten!

 

Groetjes, Anne

 

Kalender

 

9 juli Afscheidsavond groep 8
10 juli Uitzwaaien groep 8
11 juli Doorschuif(half)uurtje groep 3 ™ 7
12 juli

Laatste schooldag, iedereen om 12.00u uit.

11.45u Uitglijden groep 2 kleuters 

26 augustus Eerste schooldag schooljaar 2024-2025